Inschrijven

Welkom bij Wij huisartsen. Je staat op het punt je in te schrijven en daar zijn wij erg blij mee! Door je in te schrijven ga je met ons een behandelingsovereenkomst aan. We zullen er alles aan doen je naar tevredenheid te helpen. Heb je vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 033 2998555.

Bij Wij huisartsen hebben we 2 praktijken: Praktijk van der Wissel, Praktijk Kneefel en 3 locaties. Ook wanneer je je inschrijft voor de praktijk in Bunschoten kies je bij dit inschrijfformulier 1 van deze twee praktijken. 

Wil je meerdere personen inschrijven op hetzelfde adres? Vul dan voor elk van hen apart het formulier in. 

Wil je gebruik maken van onze online diensten? Wanneer je gebruik wilt maken van onze online diensten (zoals het online maken van afspraken en het gebruik van de online herhaal- en receptenlijn) moet je voor elk persoon dat je inschrijft een uniek e-mailadres gebruiken. 

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met onze huisregels en de privacyverklaring en persoonsgegevens (AVG bepalingen).

Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving. Op dat moment mogen we je officieel welkom heten bij Wij huisartsen! 

Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier ↓

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlWij huisartsen (voorheen Quin dokters Vathorst) is gewaardeerd met een 9,3 op ZorgkaartNederland.

Adres gegevens

Algemene gegevens

Wij Huisartsen praktijken

Vorige huisarts

Gegevens controleren

Wat zijn uw adresgegevens

Als u buiten deze regio (dus buiten postcodegebied 3825, 3826, 3829, 3750, 3751 en 3752) komt, kunt u het beste eerst telefonisch overleggen met Wij Huisartsen, voordat u verder gaat met het maken van een afspraak.

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens om te kunnen inschrijven.

Bij welke praktijk wilt u zich inschrijven?

Op dit moment is er een patiëntenstop bij de praktijk Van der Wissel. Wanneer je je inschrijft wordt je bij praktijk Kneefel ingeschreven.

Wie was uw vorige huisarts?

LET OP:
Gaarne contact opnemen met uw vorige huisarts om u uit te schrijven met het verzoek om de gegevens naar ons door te zenden zodat u bij ons ingeschreven kunt worden. (Let op: Wij Huisartsen kan dit niet voor je doen!)

Kloppen deze gegevens?

Aanpassen

Adresgegevens
Aanpassen

persoonlijke gegevens
Aanpassen

Huispraktijk

Aanpassen

Uw vorige huisarts