Inloggen Medisch dossier

Klik op onderstaande button om in te loggen in je medisch dossier.

Heb je nog geen inlognaam en wachtwoord? Neem dan contact met ons op. 

Belangrijk om te weten:

- Om inloggegevens te ontvangen moet je fysiek naar de praktijk komen. Wij checken eerst je identiteit voor wij de aanvraag in behandeling nemen.

- Kinderen onder de 16 jaar kunnen geen inlog krijgen voor het medisch dossier

Inloggen Medisch dossier

Waar vind je je medisch dossier wanneer je inlogt?

Stap 1

Log in in het systeem. Lukt dit niet of ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'wachtwoord opnieuw aanvragen'. Krijg je niet direct een SMS met cijfercode waarmee je kunt inloggen? Dit kan enkele minuten duren.

 

Stap 2

Klik op 'mijn kluis'

Stap 3

Bekijk je medisch dossier door te klikken op 'Medisch dossier'. In dit overzicht zie je consulten, medicatie en allergieën.

 

Belangrijk om te weten!

- Het kan zijn dat alleen de consulten zijn ingevoerd en er geen medicatie of allergieën online staan. Dit klopt. Deze gegevens zijn soms niet goed gesynchroniseerd met ons systeem. Het systeem is alleen bedoeld om inzage te krijgen in adviezen van de arts. Wij zijn druk bezig om alle andere belangrijke informatie ook zichtbaar te maken in dit online systeem.

- Bij 'medicatie' zie je alleen een overzicht van chronische medicatie.

- Wanneer je allergieën bij ons bekend zijn kan het zijn dat deze niet in het online dossier zichtbaar zijn. Dat betekent niet dat die niet in ons systeem staan. Twijfel je erover of al je allergieën bij ons bekend zijn? Je kunt altijd een wijzigingsaanvraag via het online systeem indienen. Die zullen wij verwerken.

- Het aanvragen van inloggegevens om je medisch dossier in te zien kan niet via mail of telefoon. Vanwege privacy is het belangrijk om fysiek naar de huisartsenpraktijk te komen. Wij willen checken of de aanvrager ook daadwerkelijk degene is die hoort bij het medisch dossier dat wordt aangevraagd. Dat betekent dat je dus ook niet voor je partner een aanvraag kunt indienen. Ook is het verplicht het aanmeldformulier in te vullen dat in de praktijk ligt.