Nieuws:

De laatste ontwikkelingen bij Wij huisartsen

Quin DSC2345

Vragenlijst '' Uw mening telt ''

Beste patienten,

U kunt ons helpen door de vragenlijst in te vullen.  

Wij hopen hierdoor een beter inzicht te krijgen in de gang van zaken op de praktijk.  

 

Hieronder de link naar de vragenlijst: 

Link naar de vragenlijst.

Coronavirus

Bunschoten gesloten in de zomervakantie

Bunschoten is tijdelijk gesloten vanaf 10-07-2023 t/m 20-08-2023. Voor vragen of het maken van afspraken kunt u terecht op de Heideweg. 

Quin DSC2345

Vacature : triagist/doktersassistent.

Ben jij ons nieuwe triagist die meer uitdaging zoekt en zich verder wil ontwikkelen, dan ben je bij ons van harte welkom. Solliciteer dan direct en sluit je bij ons aan!

Wij zijn voor onze warme huisartsenpraktijk op zoek naar een enthousiaste, daadkrachtige en gepassioneerde triagist/doktersassistent.

Ons team kenmerkt zich door betrokkenheid met onze patiënten, wij zijn gericht op innovatie in de zorg en hebben een unieke teamgeest.

Je komt te werken in een grote praktijk met twee locaties. Ons team bestaat uit een sterke poule van o.a. 8 huisartsen, 2 verpleegkundig specialisten, 6 praktijk ondersteuners, 1 optometrist en 5 assistentes waarvan één in opleiding.

 

Zie link voor meer info. 
Ben jij een gedreven (hoofd)triagist, solliciteer dan nu en sluit je aan bij een leuk team!

Spreekuur.Nu 1 2

Wij huisartsen - Spreekuur.nl

Spreekuur.nl is onze nieuwe online tool waarmee je als patiënt met je huisarts kunt chatten voor vragen maar bijvoorbeeld ook foto’s kunt sturen (van bv. huidaandoeningen), of kunt videobellen wanneer dat nodig is.  

Behandeling

Herintroductie van het Walk-in spreekuur

Voor de Corona-crisis was het Walk-In spreekuur een groot succes. Velen van jullie vonden het heel fijn om zonder afspraak binnen te komen lopen en geholpen te worden voor eenvoudige klachten. Daarom hebben we besloten dit spreekuur per 1 februari weer te openen.

Screen Wij Huisartsen Website

Online afspraken maken mogelijk

Per 1 februari zijn de spreekuren van de dokters en assistenten weer online te boeken, via uwzorgonline.nl.

B086cf8c Deb8 4Ccc 90E3 532309Bac558

Wij activiteiten 2023 🌟

Wij huisartsen organiseren activiteiten ter bevordering van een bewuster en gezonder leven. Lees er alles over op deze pagina.

Drukte Aan De Telefoon

Belangrijk! Drukte aan de telefoon.

Zoals u misschien gemerkt hebt is de laatste weken de telefoon ernstig overbelast waardoor er lange wachttijden ontstaan.

Quin DSC2254

Belangrijk: wij wijzigen ons Huisartsen Informatie Systeem!

Zoals ook in de media regelmatig is te lezen is de huisartsensector in beweging. Om onze praktijkvoering optimaal te laten functioneren wordt donderdag 13 oktober een nieuw Huisarts Informatie Systeem geimplementeerd. 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief