Maatregelen rondom het coronavirus

woensdag 30 september 2020
12:00

Lees hier alle maatregelen die we binnen onze praktijk hanteren met betrekking tot het coronavirus.

Maatregelen rondom het coronavirus

We brengen je graag op de hoogte van een aantal maatregelen die we hebben genomen rondom het coronavirus.

Belangrijke veranderingen voor onze patiënten

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij als Quin Dokters Vathorst een aantal belangrijke maatregelen genomen om de zorg rondom het coronavirus in te richten, namelijk:

 1. Je kunt niet zonder afspraak de praktijk binnenlopen. Op die manier zijn er zo weinig mogelijk personen tegelijk in de praktijk en wordt de kans elkaar te besmetten, verkleind

 2. Bij een fysieke afspraak in onze praktijk is het dragen van een mondkapje verplicht. Je dient zelf te zorgen voor een mondkapje. Mondkapjes zijn eventueel te koop bij de apotheek. Deze regel geldt voor zowel artsen als patiënten en andere medewerkers van onze praktijk.

 3. Heb jij of één van de personen binnen je huishouden 1 van de volgende klachten?
  - Hoesten
  - Verkouden
  - Keelklachten
  - Koorts
  - Benauwdheid
  - Smaak- en/of reukverlies

  Dan mag je niet naar de praktijk komen. Een fysieke afspraak moet je bij bovenstaande klachten telefonisch afzeggen. Op dat moment bespreken we samen of het nodig is om op ons speciale coronaspreekuur te komen.

Apotheek

(Herhaal) recepten worden binnen 24 uur door Apotheek Heideweg bezorgd of via de automaat uitgeleverd. Na een fysiek consult kunnen recepten direct afgehaald worden.

BENU heeft geen aanpassingen op het reguliere beleid en bezorgt alleen bij COVID patiënten.

 

Wachttijden, informatie en begeleiding

Ons hele team wordt ingezet om je zo goed mogelijk te informeren en begeleiden in de zorg die nodig is. Het telefonie team is uitgebreid met assistentes en artsen. Houdt er rekening mee dat de wachttijden kunnen oplopen. Wij vragen je begrip hiervoor. 

 

Laatste ontwikkelingen volgen?

Het snelst op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus in jouw buurt? De website bevat de belangrijkste informatie, maar we houden je ook up-to-date met vlogs. Bekijk ons coronajournaal, volg ons op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief en houd de website van het RIVM in de gaten.

 

Bekijk ook deze pagina's: