Nieuw! Bekijk je eigen online dossier

donderdag 18 juni 2020
12:00

Bekijk online je eigen medische dossier. Lees er alles over op deze pagina.

Bekijk online je eigen dossier

Vanaf 8 juni is het mogelijk online je eigen medische dossier in te zien. Per 1 juli 2020 is het voor een huisartsenpraktijk verplicht patiënten online toegang te geven tot hun eigen dossier wanneer zij dit willen. In samenwerking met OPEN en Huisartsenpost Eemland zijn wij één van de eerste huisartsenpraktijk die voldoet deze eis.


Wil je online je dossier in kunnen zien?
In de wachtruimte, bij de artsen op de kamer en op de balie liggen aanmeldkaarten waarmee je bij ons een aanvraag kunt indienen om je dossier online vrij te geven. Vul op deze flyer je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele dagen een mail met inloggegevens. Wanneer je deze kaart inlevert, checken wij je identiteit en krijg je binnen enkele dagen je inloggegevens. 

Belangrijk: Je kunt alléén inloggegevens aanvragen wanneer je zelf fysiek in de praktijk het aanmeldformulier inlevert. In verband met privacy regels nemen wij de aanvraag niet in behandeling wanneer je niet zelf de aanvraag inlevert. Dit betekent dat je ook voor je partner geen aanvraag kunt indienen.

Bekijk ook de vlog van onze praktijkmanager Marloes Versteeg hierover:

Inloggen? Klik hier.