Vertrek huisartsen bij praktijk van der Wissel

dinsdag 20 september 2022
12:00

Een vertrouwd gezicht heeft onze praktijk verlaten. Na meer dan 5 jaar is huisarts Aart Polinder in een andere regio gaan werken. Ook Huisarts Kabir vertrekt per 1 oktober. Lees meer

Vertrek huisartsen bij praktijk van der Wissel

Een vertrouwd gezicht heeft onze praktijk verlaten. Na meer dan 5 jaar is huisarts Aart Polinder in een andere regio gaan werken. Ook Huisarts Kabir vertrekt per 1 oktober. Aart Polinder heeft getracht persoonlijk patiënten over zijn vertrek te informeren. Echter is gebleken dat dit bericht niet iedereen bereikt heeft. Onze welgemeende excuses hiervoor, we begrijpen dat dit bericht voor enkelen daardoor toch als een verrassing komt.

  

Wij huisartsen is hard bezig om goede vervanging te verzorgen. De werving van een nieuwe huisarts is een zorgvuldig proces, dat veel tijd kan kosten wegens het tekort aan huisartsen. Voorlopig worden de taken van beide huisartsen overgenomen door vaste waarnemers, zodat de continuïteit van zorg is gewaarborgd.  

 

Zodra bekend is wie het team van huisartsenpraktijk van der Wissel komt versterken zullen wij daarover vanzelfsprekend informeren.