Ben jij onze nieuwe Verpleegkundig Specialist?

woensdag 9 februari 2022
12:00

DEZE VACATURE IS VERVULD! Ben jij onze nieuwe Verpleegkundig Specialist? Solliciteer en kom bij ons werken!  

Kans: wordt opgeleid tot Verpleegkundig Specialist!

LET OP! DEZE VACATURE IS VERVULD!

Wij huisartsen werken als jaren met een verpleegkundig specialist, voor jouw als patiënt is het daarom wellicht een logische aanvulling binnen de huisartsenzorg die wij bieden. Echter is dit geen standaard functie die binnen huisartsenpraktijken wordt aangeboden. Gelukkig is er wel een landelijke ontwikkeling, waarin je ziet dat er meer aandacht is om deze werkvorm te integreren binnen de huisartsenpraktijk.

Wat doet de verpleegkundig specialist? De verpleegkundig specialist ontlast de huisartsen en biedt hen meer ruimte om aan meer complexe zorg en “anderhalve lijnszorg” te besteden. Wij zien veel toegevoegde waarde van diversificatie in de zorg en de specifieke aandacht die een verpleegkundig specialist aan jou als patiënt kan geven.

Daarbovenop vinden wij het erg leuk om mensen op te leiden en nieuwe mogelijkheden te bieden. Daarom gaan we vanaf september weer starten met het opleiden van een verpleegkundig specialist. Heb jij HBO V en ben jij geïnteresseerd of ken je iemand met interesse? Mail dan vóór 14 februari je CV en motivatie naar info@wijhuisartsen.nl  t.a.v. Janneke van den Berg.