Haptotherapie Vathorst

In onze praktijk is Annemie Janssen actief op het gebied van Haptotherapie. Haptotherapie kan je helpen om het evenwicht en de balans in je lichaam te hervinden.

Klachten en gevoelens van onbehagen zijn vaak een reactie op gebeurtenissen of situaties in ons leven. Een oorzaak van de klachten kan zijn dat dit ontstaat omdat het leven dat je leidt niet in overeenstemming is met het leven dat je zou willen leiden.

Haptotherapie helpt je op weg naar een manier van leven waarbij je gevoel net zo’n belangrijke peiler wordt als je gedachten. Je hebt aandacht voor je gevoel en je leert daardoor lichaamssignalen die met dit gevoel te maken hebben kennen, herkennen en serieus nemen.

Haptotherapie kan je helpen om je evenwicht te hervinden. Je lichaam geeft haar zuiver aan waar je uit balans bent. Door aanrakingen kun je ervaren en ontdekken welke van jouw kwaliteiten en kwetsbaarheden al voldoende ruimte krijgen, en welke je verder kunt ontwikkelen om dat evenwicht te hervinden. Een balans tussen voelen, handelen en denken , en tussen lichaam, geest en ziel.

In mijn werk zijn vriendelijkheid en aandacht de belangrijkste waarden.

 

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding richt zich op de aanstaande ouder(s). Uitgangspunt van deze begeleiding is dat het al tijdens de zwangerschap, voor zowel de moeder als de partner, mogelijk is om een liefdevol contact op te bouwen met het kindje.

Een mooie kans om te ervaren wat haptonomische zwangerschapsbegeleiding voor jou, je partner en je kindje kan betekenen. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding richt zich op jullie als ouderpaar of op jou als alleen staande moeder.

De begeleiding is erop gericht om al tijdens de zwangerschap contact te maken met het kindje, en om het contact tussen de ouders onderling te benutten om de zwangerschap en bevalling samen te beleven.
De partner of goede vriend/vriendin wordt nauw betrokken bij het hele proces en krijgt ook veel praktische handvatten om partner te ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Annemie Janssen
Haptotherapeute

Locatie
Wervershoofstraat

Contactgegevens
06-25574711
https://www.haptotherapie-amersfoort-vathorst.nl/